Селена Гомес каза, че е била жертва във връзката си с Джъстин Бийбър. Звездата е била обиждана и оскърбявана от певеца „до някаква степен“.

Певицата направи това признание пред „NPR“. Сега тя промотира новия си албум „Rare“ и каза, че е горда с песента от него – „Lose You to Love Me“.

„Имах нещо красиво и никога няма да го отрека. Беше много трудно, но съм щастлива, че свърши. Чувствах, че песента е прекрасен начин просто да кажа, че е свършило и аз разбирам това и уважавам това, и сега преминавам към друга глава от книгата“, сподели тя за песента.

А водещата на предаването коментира: „Предполагам, че говориш за сбогуването с Джъстин Бийбър“. Тя пита Селена дали връзката ѝ с Бийбър е била един от най-трудните периоди в живота ѝ.

„Не, защото аз намерих сила така. Опасно е да се смяташ винаги за жертва. Не се държа неуважително, аз наистина се чувствам като жертва до някаква степен“, отвръща звездата. Гомес казва, че има предвид, че е била жертва на емоционално насилие.

„Трябваше да намеря начин да разбера това, като възрастен човек… Определено не искам да прекарам остатъка от живота си в говорене за това, но съм наистина горда, че сега се чувствам по-силна отвсякога и намерих начин да се справя с това с колкото може повече грация“, обяснява тя.

Изпълнителката и преди е говорила за токсичните връзки. „Мислиш, че тази зависимост към човек е любов“, коментирала е тя.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви