Комедията „Гадни момичета“ всъщност е сред големите хитове в кариерата на Линдзи Лоън, но с филма изгряват звездите на Рейчъл Макадамс и Аманда Сайфред. Впоследствие той е превърнат в успешен мюзикъл на Бродуей, а ето че този мюзикъл ще бъде и филмиран.

„Много съм развълнувана, че ще върнем „Гадни момичета“ отново на големия екран“, споделя Тина Фей, която изпълнява малка роля във филма и е автор на сценария, а впоследствие и на сценичната версия на мюзикъла. „Бях невероятно поласкана от това колко много филмът и мюзикълът се харесват на зрителите. Вече 16 години живея с тези герои. Те са моята Марвел вселена и ги обичам адски много“.

Paramount ще разпространяват бъдещия хит, както и оригиналния филм от 2004 г.

„Радваме се, че ще можем да върнем тази наша емблематична продукция отново на големия екран, вече под формата на мюзикъл, с целия невероятен екип“, заяви шефката на студиото Елизабет Рапозо. Освен това бе обявено, че шоуто, чийто режисьор и хореограф е Кейси Николау, ще бъде пренесено на West End в Лондон през следващата година.

Явно броят на мюзикълите на големия екран ще продължава да нараства. През тази година очакваме новата версия на „Уестсайдска история“, дело на самия Стивън Спилбърг, „Във висините“ на Лин-Мануел Миранда и „The Prom“. Подготвят се още филмови версии на „Little Shop of Horrors“, „Come From Away“ и „Булевардът на залеза“. Изглежда никой не се притеснява от лошия прием на „Котките“, наредил се сред големите провали на 2019 г.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 × 3 =