От британското издание на „Cosmopolitan“ забелязват нещо интересно – че трите най-известни дами от семейството – кралица Елизабет Втора, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се обличат в еднакъв цвят от началото на годината. И трите залагат на тоалетите в кафяво.

Само няколко часа преди официалното съобщение на херцозите на Съсекс, Меган беше снимана в Канада с поло, пола и токчета в кафяво, както и с палто в кремаво.

Кралицата се появи в кафяв костюм на първото си публично събитие след съобщението на Хари и Меган. Тя беше заснета в автомобил по пътя към църквата. От списанието изтъкват, че кралица Елизабет често залага на цветните и ярки костюми и те са нейна запазена марка, редовно се появява с костюми на кралския дизайнер Анджела Кели. Но сега тя също е избрала приглушен нюанс на кафявото за тоалета си.

Според материал на „BBC“, кралицата веднъж казала: „Ако нося бежово, никой няма да знае коя съм“.

Кураторът на изложбите от Кралския колекционен тръст Каролин де Гуита казва пред „New York Times“: „Кралицата винаги е знаела, че тя трябва да се отличава от тълпата и затова шапките винаги са играли важна роля в нейния гардероб“.

Кейт Мидълтън също рядко се е появявала в кафяво, но преди няколко дни тя беше заснета да излиза от двореца Кенсингтън и се видя, че носи пуловер в шоколадово и бежово палто.

Модните специалисти смятат, че това не е просто съвпадение. Кралските особи редовно използват тоалетите си, за да изпратят някакво послание на света.

Според „Verywell Mind“, кафявото говори за сила и сигурност. То често е асоциирано с издръжливост, надеждност, отговорност, стабилност и безопасност, особено по отношение на семейството и приятелите.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви