Да вържете косата на две опашки отново ще бъде модерно през новото десетилетие, твърдят от американското издание на „Cosmopolitan“.

Хубавото е, че такава прическа не изисква много време или кой знае какви умения, а с нея ще изглеждате много сладки, невинни, чаровни, леко закачливи и игриви.

Тя навява спомени за детската градина и училището, но не се притеснявайте – няма да изглеждате детински, ако отново се вържете на 2 опашки или си направите 2 плитки. Така или иначе, много теднеции от миналото се завръщат на мода.

Двете опашки бяха запазена марка на много деца през 90-те години. С такава коса често се появяваше и идолката на някои тийнейджъри по онова време – Бритни Спиърс.

В последните 2-3 години на подобен стил залагат други актуални знаменитости – Хейли Болдуин, Теса Томпсън, Кайли Дженър.

Теса показа в Instagram, че е сплела дългата си коса на две плитки, а жената на Джъстин Бийбър е заложила на класическите 2 опашки, започващи още от бретона.

Кайли Дженър също позира с 2 опашки – но вдигнати високо, наподобяващи конската опашка.

Други знаменитости, които преди са връзвали косата си на 2 опашки, рогчета или плитки са Деми Ловато, Селена Гомес, Майли Сайръс, Риана и др.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви