Подгответе се да отпразнувате празника на влюбените както никога преди. Време е да планирате нещо специално и, разбира се, много романтично. Вижте няколко полезни съвета за това как да превърнете мястото, в което обикновено прекарвате нощите си, в романтично кътче. Уверете се, че всичко е перфектно. Цялостната атмосфера е много важна, така че обърнете внимание на детайлите и не правете компромис с нищо, колкото и незначително да е то.

Организирайте пространството

Помислете как точно искате да изглежда спалнята и планирайте подготовката. Не се опитвайте да свършите всичко наведнъж.

Персонализирайте помещението

Какъв е смисълът да имате перфектната спалня, ако тя с нищо не подсказва, че е вашата спалня. Персонализирайте стаята, като поставите няколко ваши снимки или вещи, които изразяват личността ви.

Повече възглавници

Не мислете, че многото възглавнички в спалнята ще ви накарат да изглеждате като стара дама. Всъщност те правят спалнята доста по-уютна и приятна.

Добавете интимно осветление

Много е важно да създадете подходяща атмосфера, а осветлението е от решаващо значение за това. Прекалено силната светлина може да е смущаваща, но пълната тъмнина също не е за предпочитане.

Легло с балдахин

Ако разполагате с легло с балдахин, определено няма за какво да се притеснявате, половината работа е свършена. Леглата с балдахин винаги са били и ще бъдат романтични.

Погрижете се за ароматите

Романтичната спалня не само трябва да изглежда добре, тя трябва и да ухае добре. За тази цел можете да използвате ароматни свещи, пръчици или всякакви подобни ароматизатори.

Заложете на червеното

Червеното е цветът на страстта, така че ако се чудите какво спално бельо да изберете, вече знаете.

Огън в камината

Камина в спалнята не се среща често в днешно време, но ако все пак имате такава, се възползвайте от нейните предимства и задължително я запалете.

Махнете телевизора

Телевизорът само отвлича вниманието от важните неща, така че ако имате телевизор в спалнята, по-добре го приберете или изнесете от стаята.

Шампанско и шоколад

Не бихте могли да прекарате романтично на Свети Валентин без шоколад. Няма да е лошо да добавите и бутилка хубаво шампанско.

homedit.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви