Да помогнем на малката Габи!

0
36

Красивата и лъчезарна Габриела има нужда от средства за животоспасяваща операция.

Момиченцто е на 3 години с диагноза-еписпадия (аномалия на отделителната система). За лечението й в клиника в Белград са нужни 20 000 лева, които семейството не може да осигури.

Ето какво пише майката на детето:

Здравейте, приятели на Габи!

Днес пишем това с огромна надежда за по-добро бъдеще за детето ни.
Миналата година през юни разбрахме, че тя има вродена аномалия на отделителната система – еписпадия.

Цяла година се мъчех да я отуча от носенето на памперси, но безуспешно. Една вечер влязохме да си вземем душ и тя ми каза, че иска да пишка, но не можеше. Тогава разбрах, че има проблем. Тръгнахме по лекари, но никой нищо не знаеше. На ехографа се виждаше удебелен мехур (понеже винаги е празен, защото не може да задържа урина) и я лекуваха от цистит.

Реших, че е за гинеколог, но понеже в нашия град няма детски, я закарах при моя и тя ме посъветва веднага да заминем за София. Отидохме в Пирогов и попаднахме на един страхотен човек – доктор Емил Атанасов. Назначи ни преглед на 10.08.2019 година и след изследванията се оказа, че Габи има двустранен рефлукс (връщане на урина в бъбреците).

Трябва да ѝ бъде направена пластика, защото в момента отделителната система връща киселина и на по-късен етап може да увреди нейните органи.

Пратихме изследванията на д-р Джинович (лекарят, при когото искаме да направим операцията) и на 23.10.2019 година получихме оферта.

Първо подадохме документи за одобрение за лечение в чужбина, но бяхме отхвърлени на 2-ри януари.

Операцията ще бъде направена в Bel Medic General Hospital в Белград. Сега нашето слънчице се нуждае от вашата добрина, защото необходимата сума е наистина непосилна за нас.

Сърдечно благодарим на всеки, който има възможност да помогне!

Всеки, който иска да помогне на прекрасното дете, може да дари средства на следната банкова сметка:

Титуляр: Габриела Дидова
IBAN: BG77RZBB91551011605090

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here