По традиция, за 14 февруари Гранд Хотел и СПА Приморец организира специална вечер, на която поканени са всички. През 2020 година тя носи името Let’s Get PRIM: Запечатано с целувка и ще включва разкошна музика и тематично 4-степенно меню.

Акустичната вечер ще бъде в изпълнение на:

Вокал ЗОРНИЦА СЛАВОВА — позната на публиката от „Гласът на България“. Свири на пиано от 10- годишна. Завършва Музикалното училище в София със специалност „поп и джаз пеене“, а в последствие и Националната музикална академия отново с пеене.

Китара АЛЕКСАНДЪР СЛАВЧЕВ — става популярен с участието си в „Music Idol“ 3; Певец, инструменталист и текстописец, изучавал поп и джаз китара в Музикалната академия. Беквокал на изключителни музиканти като Лили Иванова, Белослава, Tri O Five, Графа.

Те ще изпълнят знакови песни, в съзвучие с тематиката на празника, на Уитни Хюстън, Ед Шийрън, Бруно Марс, Би Джийс и още много световни музиканти.

Менюто за момента запазваме в тайна. То ще включва четири отделни изкушения.

Изпълнители на кулинарното поле са шеф-готвач Красимир Петров и екипа на Средиземноморски ресторант Салини.

Цената на кувертза Let’s Get PRIM: Запечатано с целувка е 64.00 лева на човек.

Отворена е възможност и за настаняване за една, две или три нощувки в Гранд Хотел и СПА Приморец – като разбира се, едната е на празника. Пакетите включват:
– настаняване;
– празнична вечер Let’s Get PRIM: Запечатано с целувка акустична музика + 4-степенно меню;
– закуски;
– ползване на термална зона в СПА център 6th Sense – вътрешен басейн, сауна, арома сауна, парна баня, джакузи, релакс зона;
– специален комплимент за влюбените: Частичен арома-терапевтичен масаж за двама с Полинезийско цветно масло в СПА център 6th SENSE;

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви