Независимо дали си с гигантска чанта, раница или през рамо, моделът разкрива голяма част от твоя характер.

1. Ако ти винаги носиш големи чанти

Ти носиш живота си в тазли чанта. Тя е XXL, с форма или тип торба и рядко остава празна. Разбира се, ако някой те попита за лепенка, зарядно устройство или хапче за глава, винаги може да услужиш и да решиш всеки проблем! Ти си човек, който трябва да държи всичко под контрол. Да оставиш нещата ан случайността не е присъщо за теб. Никога не се знае кога ще ти потрябва чадър, ето защо винаги го носиш с теб! Ако някога се окажеш изгубена в средата на нищото, ще може да оцелееш няколко дни със съдържанието на чантата си!

2. Носиш чантата си винаги с дръжка в ръка

Ти обичаш да носиш чантата си стисната в ръката в стил 50-те или ако това е невъзможно, я стискаш в предмишницата си. Съдържанието на чантата е перфектн подредено във всички джобове и отделения (със сигурност имаш мини парфюм и червило). Ти си една модерна принцеса – замечтана и общителна!

3. Предпочиташ раница

Определено дамската чанта не е направена за теб, ти си твърде авантюристична и всеки трябва да знае това! Ти си офроуд човек и живееш винаги на макс. Всичко, което искаш е ефективност и комфорт, а какво по-добро решение от раницата? Тя може да побере лаптопа ти, храна, дори някоя резервна дреха! Твоят ангажиран живот и раницата са напълно съвместими.

4. Избираш малка чанта с дълга дръжка

За теб чантата е, за да побира най-необходимото, да не ти пречи, за да се наслаждаваш на всеки миг. Не трябвая да я усещаш като товар с излишни неща в нея. Портфейл, кърпички, ключове и мобилен телефон – това е всичко, от което имаш нужда. А ако случайно ти потрябва нещо, което нямаш в нея, без паника веднага намираш решение! Ти си силен и независим човек.

5. Без чанта

Чантата е натоварване, което пречи на свободата ти. Ти се наслаждаваш на живота и чантата е реална пречка за теб. Слагаш портфейла и ключовете и излизаш от вкъщи! А в случай, че трябва да вземеш лаптопа си или сандвич за обяд? Е, добре де…май не си толкова свободна, колкото ти се иска!

cosmopolitan.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви