Предаването „Господари на ефира” се завръща с гръм и трясък! И то в ефира на btv. „България днес” научи новината поверително от кухнята на пиперливото хумористично предаване, което се

очаква да се завърти през есента на 2020 година на мястото на „Шоуто на Слави”, където в момента се подвизават „Комиците”.

Към момента екипът на „Господарите” се изявява в социалните мрежи, където разработва страница си активно. Успоредно с това работи по сайта си. Въпреки това харесването предаване иска да достигне до национален ефир. Преди месец продуцента на продукцията бе изловен да излиза от bTV, което доведе до мисълта, че води преговори „Господарите” да се излъчат в тази телевизия. Преди месец в профилите си в мрежата екипът на шоуто сподели обява, с която започна да търси репортери, които да работят в интернет. Репортерите ще бъдат на граждански договор, а от есента на трудов договор и повече заетост.

Халваджиян търси още сценаристи, оператори, озвучители и други служители за сформиране на екип.

Според достоверни източници „Господарите” са били на път да продължат договора си в Нова телевизия, ако телевизията бъде взета от чеха Петр Келнер,

но закупуването й от Кирил Домусчиев осуетило плановете на Халваджиян.

Шоуто водено от Рачков и Зуека и още куп знаменитости, е било пожелано и от най-големия им враг Слави Трифонов. След като сформира цяла телевизия Дългия, събирайки екип от кол и въже, преценява че може да се помири с неприятелите си. След проведените разговори не се е стигнало до сделка, тъй като хумористичното шоу струвало твърде скъпо на учиндолеца.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви