зима

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, очакванията ви за този месец ще са свързани с много събития и преживявания, които предстоят около семейството ви. Преди всичко ще преживеете специални емоции с ваши роднини, които живеят на близо или на далеч от вас.

През този месец ви предстоят важни разговори, срещи или събирания, които ще определят голяма част от плановете ви за 2020 година.

През януари може да влезете в спор или конфликт с човек, който живее в друга град, държава. Подобни противоречия могат да възникнат относно пътуване, което вие или някой от семейството ви смята да предприеме в близките няколко месеца.

През този месец очаквайте радост в дома си свързана с личен празник или успех на родственик.

Това ще бъде благоприятен месец за преместване в нова квартира или в нов дом, за промяна на интериора в дома ви, за освежаване с нови мебели или техника.

През януари ще имате среща или разговор по финансови въпроси, която ще протече според очакванията ви. Ще постигнете задоволителни, желани от вас резултати, важни за вашето семейство или бизнес.

През този месец мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат чрез мъж.

Като цяло януари може да се окаже доста положителен месец по отношение развитието на финансовите ви интереси. Ще имате определени очаквания или възможности за по-висок доход и ще имате възможност да ги реалзиирате.

Това ще бъде благоприятен месец за приключване на неприятен паричен проблем.

През този месец бъдете максимално предпазливи и проверявайте всичко в детайли, особено ако ви предстои покупка на скъпо струващи вещи или инвестиция.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през януари ще обсъждате финансови дела и възможности за тяхната реализация с хора от кръга си роднини, приятели или бизнес партньори.

Една неприятна ситуация възникнала преди време ще продължи да ви създава проблеми и през този месец. Нещата обаче постепенно ще започнат да се развиват в благоприятна за вас посока.

Ще имате късмет при разрешаване на неприятен за вас проблем. През януари ще може да очаквате получаване на пари или друга облага от страна на жена.

През този месец за вас ще бъде важно да разберете истината за една лъжа от страна на човек, с когото не живеете заедно. Въпреки, че това събитие е свързано с миналото ви, вие ще искате да получите отговори на някои въпроси, които са важни за вас.

През този месец най-важният успех за вас, ще е от финансов или материален характер.
Вероятно е получаване на неочаквани пари, както и други полезни за вас финансови действия.

През януари ще бъдете поканени на събиране свързано с мъж или ще ви изненада новина свързана с личния живот на мъж.

Жените ще се зарадват на един успех печалба. Ще преживеете силна и незабравима емоция. Мъжете ще имат благоприятен месец за нова, перспективна романтична или професионална връзка.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през януари ще имате по-голяма свобода за развитие на финансовите си дела.
През този месец ще може да постигнете важни успехи ако съхраните практичност при вземане на решения или при изпълнение на конкретните задачи.

През този месец избягвайте излишната тревожност или безпокойство за бъдещето си. Има опасност да проявите несправедливост в отношенията си към близки хора.

През януари ще получите важни новини от жена, която живее в друг град или държава. Тази новина ще бъде не само специална, но и променяща по някакъв начин вашия или нейния живот.

Януари ще бъде благоприятен месец за пътуване за младите жени от този зодиакален знак.

През януари ви предстои раздяла с човек от кръга ви приятели поради различни житейски причини в неговия или нейния живот. В някои случаи тази раздяла може да бъде свързана с край на житейския път на съответната личност.

През януари ще вложите много надежди или енергия в развитието на ваша любовна връзка (за тези които имат такава).

Неочаквано развитие ще имат отношенията ви с партньор роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Ако имате романс с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион, ще ви бъде трудно да разберете неговото или нейните намерения, ще възникнат противоречия между характерите ви.

Януари ще притисне мъжете до 35 годишна възраст да погледнат по-практично на своите планове и цели, и още в началото на годината да се откажат от тези, за които няма да имат достатъчно ресурси или възможности.

Не пропилявайте годината в неща, които не може да постигнете, само защото те са ваша мечта.

Една тайна или несподелена постъпка от страна на човек от дома ви ще предизвика неприятен конфликт и размяна на обиди.

През януари могат да възникнат неочаквани здравословни неразположения, които ще преминат без усложнения.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, януари ще изисква от вас повече разбиране и съчувствие към проблемите или затрудненията в живота на роднини или приятели. Разбира се, всичко трябва да бъде с мярка и да не се допуска прекалена емоционалност при решение или действие от ваша страна.

Ваш основен враг през този месец ще бъдат евентуални състояния на лоши настроения или мрачност в мислите.

През януари ще имате среща с жена, която дори може да гостува в дома ви. Тази личност ще ви натовари с нейни лични проблеми, които наистина са сериозни, но чието разрешение зависи изцяло от нея.

За съжаление най-вероятно тя не осъзнава собствените си грешки или необходимостта от промяна в поведението си.

През този месец проблеми с мъж от кръга ви роднини, приятели или колеги, може да се задълбочи неприятно. В един момент да се окажете в патова ситуация, от която няма да може да излезете без загуба или без раздяла.

Особено внимание ще изискат ваши отношения с мъже, които са представители на зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец.

През януари ще ви зарадва една придобивка, която ще купите за вас или за дома си, и която е наистина една необходима вещ.

Радостта може да дойде от факта, че ще я купите на разумна цена или с помощта на някой от семейството ви. Това ще бъде благоприятен месец за продажба на имот, или на вещи ако имате подобни планове.

През януари ви предстоят повече разходи за деца или млади хора от семейството, които определено ще са за хубаво, но ще изискват от вас едно предварително планиране на бюджета.

Ако имате дете родено под знака на Близнаци, Везни или Водолей, използвайте неговите рождени данни да опитате късмета си в лотария. През януари ще успеете да реализирате своите предварителни планове и очаквания в работата или в бизнеса си.

Доходите ви може да се запазят без промяна или да имат съвсем леко покачване.
Януари ще бъде благоприятен месец за сключване на брак или за важни семейни събирания, които са предварително планирани още през изминалата 2019 година.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през януари ще ви се наложи да покажете повече независимост в действията си, особено когато ви се наложи да вземате важни решения или ако започвате нова дейност.

Изчистете от себе си всякакъв страх, тъй като той може да провокира кратки или дълготрайни периоди на нестабилност.

През януари очаквайте новини свързани с важни събития в живота на ваши приятели, като: бъдещо майчинство, раждане на дете или друго специално събитие свързано с вече порасналото им дете.

През този месец ще ви бъде приятно да създавате нови познанства с по-млади от вас хора или с ваши връстници, с които ще имате повече теми за разговор или приятни общи занимания.

През януари ще обмисляте и най-вероятно планирате промени в дома си, свързани с покупка на нова мебел или техника, с различни вещи, които ще са важни за семейството ви. Вероятно тяхната парична стойност ще изиска от вас едно по-добро планиране, с оглед да се предпазите от евентуални затруднения.

През този месец много емоционално и болезнено ще преживеете неприятно събитие свързано с млада жена, което може да касае начинът и на живот и бъдещето и като цяло.

Януари ще благоприятства развитието на професионалните ви планове и задачи.

Младите мъже от този зодиакален знак ще очакват една промяна или нововъведения на работното си място, с цел една по-добра организация и по-добри резултати.

Родените под този зодиакален знак ще получат силна подкрепа от различни хора и обстоятелства при изпълнението на своите семейни задачи или ангажименти свързани с роднини.

През този месец жена родена под зодиакалния знак на Риби, Рак или Скорпион, най-вероятно от кръга ви роднини ще има важна роля за успеха или неуспеха на семейните ви дела.

През този месец ще имате повод за събиране с приятели или роднини, включително специално празненство свързано с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, януари ще изисква от вас по-бързо да се приспособявате към промените, които ще възникнат и новите хора, които ще влязат в живота ви.

Стремете се да изграждате приятелства, а не да ги рушите. Прекалената чувствителност през този месец ще ви вреди, както и евентуалната небрежност към изпълнението на вашите отговорности.

Избягвайте всякакви опити или средства за измама или лъжа, не си вгорчавайте сами живота.

Това ще бъде месец, в който шансовете, които животът ще ви даде няма да бъдат случайни, нито пък за пренебрегване. Те могат да бъдат начало на нещо много хубаво за вас, стига да имате повече вяра в това, което живота ви дава.

Не игнорирайте думите или съветите на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Ако сте допуснали действия свързани с някаква нелоялност или лъжа през 2019 година, то сега събитията ще ви покажат каква голяма грешка сте допуснали. Неприятностите с които ще се сблъскате сега, може и да успеете да разрешите през този месец, но може да ви трябва и много повече време.

През януари сериозно ще ви притесни здравословен проблем на мъж, който е ваш роднина или приятел. Има вероятност от хирургическа интервенция или специален вид лечение, терапия.

През този месец финансовите ви дела ще се развиват по най-добрия за вас начин (което може да не покрие вашите мечти и желания).

Избягвайте конфликти свързани с пари, защото те не носят нищо позитивно за вас.

През януари мнозина от вас неочаквано ще предприемат едно пътуване, което най-вероятно ще бъде в страната, където живеят.
Като цяло изненадите през този месец ще бъдат свързани с пътуване или с хора от различни разстояния.

Кражба или загуба на пари в семейството или в кръга ви от роднини, ще бъде причина за динамични и емоционални разговори или срещи.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през януари ще имате причини да се радвате на живота и да гледате по-оптимистично на бъдещето си.
Избягвайте състояния на безпокойство, тъй като в живота всяко събитие си има свое предначертано развитие, независимо от вашите страхове.
Избягвайте оплаквания, които могат да ви направят досадни в очите на други хора. Прояви на ревност или гняв могат сериозно да влошат важни за вас отношения.

През януари ще успеете да се измъкнете много умело от една деликатна ситуация, свързана с ваш недобре обмислен коментар, който има опасност да ви злепостави пред някои хора.

През този месец колкото по-малко говорите, толкова повече или по важни успехи ще можете да постигнете.

Януари определено ще спомогне успешното развитие на ваши планове, които очаквате да променят живота ви към по-добро. Повечето благоприятни възможности през този месец, не трябва да ви карат да вярвате, че винаги ще бъде така, а да оценявате разумно това, което ви се дава.

През януари ще търсите практично решение на неприятности или сложна ситуация свързана с пътуване или с хора, които живеят в друг град, село или държава.

През януари ще възникне неочаквана стресова ситуация свързана с дете или с млад човек най-вероятно от кръга ви роднини. Развитието на едно такова събитие ще бъде индивидуално и ще зависи от личните рождени данни на съответната личност.

Януари ще бъде запомнен с начало на едно ново приятелство с мъж или бизнес отношения с такава личност, които ще имат развитие през цялата година.

Новите приятелства в живота на мъжете Везни има опасност да бъдат краткотрайни поради прибързаност в решенията им.

През този месец ще възникне един неприятен конфликт с жена от семейството ви, който е добре да бъде потушен още в самото му начало, тъй като болката и обидата ще бъде и за двете страни.

Скорпион
Ако сте родени pод знака на Скорпион, успехите ви през януари ще се базират на вашето търпение и умениe да организирате рационално своите задачи.

Избягвайте да бъдете прекалено взискателни към близките си хора или към своите колеги, тъй като вие самите също не сте перфектни. Проявите на опърничавост при вземане на важни решения или стартиране на нови начинания може да ви изиграе лоша шега.

През януари ще имате повече разходи свързани с различни ангажименти касаещи държавни, банкови, данъчни и други институции. Ако имате собствен бизнес през този месец може да направите по-голяма инвестиция или разход.

При работа с документи от ваш ще се изисква стриктно изпълнение на срокове, за да не възникнат нежелани ситуации.

През този месец ще успеете да приключите с договор или някакъв вид документация от финансов характер, която е важна за вас или за семейството ви.

През този месец може да получите покана за семейно събиране, което ще се състои през този месец или по-късно през годината.

През януари ще преживеете емоционално или с голяма доза стрес неприятно събитие в живота на млад мъж, който може да бъде роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

През този месец избягвайте конфликтни ситуации с млади мъже, които ще са склонни към прояви на арогантност и дори жестокост в действията си.

През януари ще преживеете объркване в отношения или планове с млада жена, най-вероятно поради нови и неочаквани събития в нейния живот. Възможно е отлагане на среща с нея, съпричастност към неприятна загуба в нейния живот и др.

По-голямото психическо и емоционално натоварване през януари ще има връзка с разрешаването на битов или имуществен проблем, който е възможно да има своето начало през 2019 година.

Въпреки някои емоционални затруднения през този месец, единствено от вас ще зависи бързото измъкване от тях, по-оптимистичен поглед върху бъдещето ви, още повече че конкретни поводи затова няма да ви липсват.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през януари ще се стремите към повече разнообразие в живота си. Ще имате желание да усвоите нови знания или умения, да пътувате за да опознаете нови места или нови хора.

Това, което ще бъде важно за вас през този месец е да не отлагате задачите и ангажиментите си, тъй като подобни действия ще ви създадат сериозни проблеми и неприятности с други хора.

Да се внимава с употребата на алкохол, което може да има неприятни последствия за вас.

През януари не омаловажавайте значението на задачите си на работното място. Това особено важи за жените, които могат да допуснат грешки поради недоглеждане или прибързаност. Една такава ситуация може да застраши дори работата ви.

През този месец родителите Стрелец може да имат неприятни противоречия и конфликти с деца свързани с пари, които децата им искат да похарчат, или които вече са използвани за неразумни неща.

Януари ще постави на изпитание брачните отношения на представителите на зодия Стрелец, които вече са преминали през различни по времетраене турбулентни периоди. Ако не сте успели досега да постигнете хармония и разбирателство в отношенията си, този месец може да ви провокира да вземете решение за раздяла.

През януари ще получите новини, които ще ви зарадват и дори могат да бъдат повод за събиране с приятели или с роднини.

Много емоционално ще ви докосне разговор или информация, която ще получите от човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

През този месец, както бегло споменах по-горе в прогнозата, бъдете внимателни във финансовите си дела както с роднини, така и в бизнеса или в обществените ви дела.

Всичко, което е свързано с пари ще бъде трудно за предсказване, тъй като ще зависи не само от собствените ви решения, но и от действията на други хора.

Добро развитие могат да имат финансови дела свързани с наследство или завещание.

През този месец няма нужда да манипулирате други хора или да използвате някакви хитрости, за да постигнете реализацията на ваше желание. Хубавите неща в живота ви ще имат естествената подкрепа на съдбата.

През този месец ще ви изненадат действия на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, вашите успехи през януари ще зависят от чувството ви за отговорност към вашите домашни задължения или към любимия човек. Необмислени постъпки от ваша страна могат да създадат спънки в живота на хора около вас, което може да бъде прието като проява на егоизъм от ваша страна.

Лесно ще печелите симпатията на другите, но и лесно може да предизвиквате тяхната подозрителност.

През януари най-трудно ще бъде на младите жени, което ще са събрали достатъчно неприятности и проблеми за разрешаване от току-що приключилата 2019-а.

Началото на 2020-та ще е много по-благоприятно за вас, което не означава че трябва да гледате несериозно на нещата, а напротив са в много по-голяма отговорност да се захванете с тяхното разрешаване.

Отстрани живота на мъжете родени под този знак може да изглежда монотонен и едва ли не в застой, но всъщност макар и не толкова явно ще има едно интересно развитие на планове и идеи.

Затруднения могат да възникнат при комуникацията ви с мъже извън вашия дом или извън вашето населено място. Възможно е те да отлагат дадено обещание или да бягат от отговорност, която са поели към вас.

Януари ще бъде благоприятен период за пътуване, както по семейни причини или със семейството, така и с някаква друга цел (но определено важна).

Това ще бъде благоприятен месец за преместване и ново начало в друг град или друга държава.

През януари ще преживеете неочакван срив в отношенията си с приятел, който/ която ще ви разочароват с техни действия или коментари против вас.

През януари мнозина от вас ще очакват събиране, което може да има връзка с рожден ден или друг важен празник, с получаване на подаръци и др.

Това ще бъде благоприятно време за разговори свързани със сложни имотни дела.

В любовния ви живот ще ви се наложи да вземете трудно решение, което в някои случаи може дори да се отрази на здравето ви, като безсъние, мигрена и др.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, събитията които ще преживеете през този месец ще проверят колко житейски опит и мъдрост сте събрали досега, и до колко сте разбрали значението на уроците, които съдбата ви е дала.

Избягвайте саркастични коментари, скептицизъм към действията на другите хора, тъй като това ще доведе до отчуждение в отношения, които са имали някакво значение досега в живота ви.

Постарайте се добре да контролирате проявите си на нервност, за да не създават нежелан смут в ежедневието ви.

През януари е възможна раздяла с жена, поради различни житейски причини, включително такива свързани с различия в характерите ви, независимо от вашия собствен пол. Вероятно става дума за приятелски или професионални отношения, но това не изключва подобен разрив и в семейството ви.

През януари по-трудно ще ви бъде в любовта, където понякога ще ви бъде трудно да вземате правилни решения в сложни или конфликтни ситуации.

Ще сте склонни да виждате нещата единствено чрез собствените си емоции и трудно ще изслушвате или приемате мнението на другите.

Много силни позиции може да постигнете в работата или бизнеса си, където няма да ви липсват възможности да покажете своите способности или да затвърдите постигнати вече резултати.

Ще ви бъдат дадени и нови възможности за изява, за намиране на нови пазари или нови клиенти, в зависимост в коя област работите. Това ще бъде благоприятен месец за начало на нова работа или нов бизнес, стига парите като заплата или печалба да не са самоцел.

Повечето разходи за семейството през януари ще са свързани с по-големи битови сметки, плащане на годишни такси, данъци и други. Тези неща би трябвало предварително да са добре планирани, но ако сте пропуснали да направите това, то сега неминуемо ще възникнат затруднения.

Януари вещае радостно събитие или новини свързани с дете или млад човек, който живее надалеч от вас или който ще пътува през този месец.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през този месец ще имате възможност да покажете своите практични способности, умението ви да правите правилна преценка на конкретни ситуации, от които ще зависи важен за вас успех.

Много важно ще бъде през този месец да не се стремите към признание на всяка цена, а преди всичко да останете доволни от самите себе си. Дайте свобода на хората около вас да казват свободно своето мнение, дори това да са хора от вашето семейство.

Януари вещае неприятно събитие или новина свързана с мъж, когото познавате, и който е бил важна личност във вашето далечно или близко минало.

Ако вече сте въвлечени в неприятна ситуация с мъж, вероятно ще имате някакви предварителни очаквания за нейното развитие, но това което може да се каже със сигурност, е че ще продължи по-дълго време да ви притеснява.

През януари финансов успех могат да постигнат младите жени, благодарение на техните действия от изминалата година, сключване на нов перспективен договор за новата 2020 и др.

През януари ще възникнат битови проблеми в дома ви, което не би трябвало да ви изненада, тъй като техните ремонти или подмяна с нови сте отлагали досега поради различни причини. Сега определено ще ви бъде по-трудно и по-напрегнато, но ще бъде добър урок за вас.

През януари ще ви изненадат действията на ваши съседи или приятели, които живеят близо до вас и коментарите, които ще си позволят да направят за събития, които са се случили или се случват във вашия дом.

Възможно е да се почувствате предадени от тях, тъй като не сте очаквали те да коментират неща, които са твърде чувствителни за вашето семейство.

Някои от изненадите през този месец ще бъдат свързани с различни срещи или събирания, с възникването на разговори, които ще ви дадат нова възможност за развитие или важна информация.

Това ще бъде благоприятен месец за развитие на съдебни или юридически дела, ако сте ангажирани с такива.
Източник: http://astro.velida.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви