До настъпването на Нова година остават броени часове. Някои предвидливо са помисли за тоалетите си, а други тепърва ще избират какво да облекат в празничната нощ. Има и такива, които не обръщат чак такова внимание на детайлите, но все пак те са важни.

Според дизайнерите Николай и Десислава Карадамянови, съвременният мъж е доста по-суетен. Те обясниха, че през последните години повечето хора се ориентират към тоалети, които да носят както на празници, така и след това.

Една черна пола със ситни пайети може да бъде комбинирана както с бяла риза, така и с маратонки, но по-изтънчените модели с пера тип „Марабу“ трудно могат да се носят в ежедневието, посочиха те.

„В последните години задължителни при мъжете са кърпичките и съответните вратовръзка и папийонка, също бутониера“, каза в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Десислава. И даде пример с това, че по тоалетите, предназначени за мъжете, може да има райета, карета, точки, както и дървени папийонки, които все още са актуални.

„Често при абитуриентите родителите искат да облекат децата си с един или два номера по-голямо сако, за да могат да го носят по-късно“, коментира Карадамянова. По думите й, саката в тъмносиньо и черно стават за носене в новогодишната нощ.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви