Ако се съди по разкритията на съученици, първата дама на САЩ Мелания Тръмп изобщо не е била популярна в ученическите си години.

Подробностите за училищния живот на г-жа Тръмп излязоха наяве след излизането на книга за Мелания, написана от журналистката от CNN Кейт Бенет.

В книгата на Бенет няма нито един цитат от първата дама и това едва ли е изненада. Мелания влезе в Белия дом като мистерия и най-вероятно така и ще напусне. Тя пази личното си пространство и преминава в атака, само ако трябва да защити сина си Байрън.

Своя характер тя е калила в Словения, каква е била в училище?

Бъдещата първа дама на САЩ израства в Словения, в град Севница. От 16-годишна възраст учи в техникум – Висшето училище за дизайн и фотография. Тя пътува с влак до Любляна, където се намира училището.

В този период на Мелания не ѝ е било лесно – тя е трябвало да положи сложни приемни изпити във Висшето училище по дизайн и не на последно място да прекарва много време на път.

Съученичка на Мелания твърди, че в ученическите си години тя е била „сладко момиче, което се хвърли с главата напред да изучава моден дизайн“. Тя е имала малко контакти с съученици, тъй като винаги бързала да се прибере с влака у дома.

„Тя прекарваше малко време в общуване с връстниците си, като по този начин се изолира от социалния живот, но точно това ѝ донесе чувство за отговорност. Тя не беше „от тези, които променят графика си, за да пият кафе, никога не закъсняват твърде много, винаги спазва собствените си правила“, разказват нейни съученици.

След година на пътуване до и от училище, родителите на Мелания наемат малък апартамент за нея и сестра ѝ Инес в Любляна.

Кейт Бенет твърди в книгата си, че сестрите „не са имали шумни партита и почти не са имали близки приятели“.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

thirteen + ten =