Вече се появи първият трейлър на едно от най-очакваните продължения през 2020 г. За момента обаче той се излъчва само в кината, като повод за това бе премиерата на „Черна Коледа“. Предполагаме, че съвсем скоро трейлърът на „Нито звук 2“ ще се появи и в интернет, а вече разполагаме и с първа снимка от продукцията.

На нея виждаме звездата Емили Блънт, която явно се опитва да предпази своите деца от нещо страшно. Те все така полагат неимоверни усилия да оцелеят в един пост-апокалиптичен свят, в който властват слепи извънземни създания, които имат изключително развит слух.

За момента това е всичко, което знаем за новия филм, чийто сценарист и режисьор отново е Джон Красински. Той сподели, че в „Нито звук 2“ важни ще са не толкова отделните герои, а света, в който те живеят. Предполагаме, че ще научим повече за този свят и как точно той е бил завладян от зловещите извънземни.

Големи са очакванията към това продължение. Все пак първият филм изненада всички през миналата година с нестандартна и добре развита история и се превърна в един от най-големите хитове на Paramount. Скоро очакваме още новини за него, а премиерата е на 15 май 2020 г.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви