сватба

Наближават най-топлите празници в годината – тези, които събират заедно семейства, близки, приятели. Много хора избират тези вълшебни зимни тържества за да предложат на човека до себе си да споделят официално живота си в годините напред и да встъпят в тайнството на брака.

Към тях – и към всички, които вече са предприели тази решителна стъпка и им предстои сватбено тържество, Гранд Хотел и СПА Приморец отправя покана – да гостуват на морски Бургас и Grand Wedding Expo 2020.

Представете си Морската градина. В самото ѝ начало, до Морска гара, ви очаква Гранд Хотел и СПА Приморец – единственият 5-звезден хотел в града, символ на бургаското гостоприемство от вече 60 години. Той е инициатор, организатор, домакин на Grand Wedding Expo и за втора поредна година ще отвори вратите си за топ специалисти от сватбения бранш, които да преобразят елегантните му пространства в истинско приказно сватбено царство. Добре дошли да го разгледат са всички бъдещи младоженци.

Сватбени агенции, фотографи, ювелири, дизайнери на булчински рокли и официални облекла за най-малките гости, специалисти от различни свързани със сватбата детайли ще ви очакват на 25 и 26 януари 2020 година.

Ще ви очаква и екипът на Гранд Хотел и СПА Приморец, който ще се погрижи Grand Wedding Expo 2020 да предложи и надгради изключителните ценност, красота, полезност на първото издание на формата.

Предстои обявяване на пълната програма на Grand Wedding Expo, която ще включва и специални тематични подсъбития. Партньор на сватбеното изложение на Гранд Хотел и СПА Приморец за втора поредна година e DJ Service.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви