Нови условия за клредит за безработни
Вече може да се т тегли кредит и ако имате неплатени задължения

Животът е способен да ни поднесе големи изненади, а често пъти изходът от затрудненото положение е свързан с финансови средства. Кога ще потрябват спешно пари, никой, за съжаление, не може да предвиди. Както се казва, на всеки може да се случи.

Понякога не достигат малко пари докато дойде време за заплатата, друг път неочакван здравословен проблем се обади точно когато не трябва, а що се отнася до семействата с повече деца, там нещата са дори още по-безконтролни и рисковете от възникване на непредвидени ситуации – в пъти по-големи.

Как да се справим и какъв е най-добрият изход от ситуацията.

Обикновено първото нещо, което ни идва наум да започнем бясно звънене на близки и приятели, с молба за заем. Това обикновено коства много неудобство и носи много разочарование когато ни откажат. Не само, че не сме успели да намерим заем, ами и егото ни е засегнато.

А ако в крайна сметка се окажете късметлии и някой се смили да ви даде пари назаем, то пригответе се постоянно да ви напомня, че му дължите пари и освен това трябва да сте в състояние да върнете цялата сума в уговорения срок. Знаем колко е трудно човек да балансира бюджета си днес и колко голямо неудобство причинява изваждането на по-солидна сума от месечния бюджет. При всички случаи това е свързано с лишения и отказ или от храна или от услуги, с които сме свикнали. Защото все някак си дефицитът трябва да бъде компенсиран.

Ако обаче се обърнете към институция, която предлага бързи кредити, нещата стоят по съвсем различен начин и нямат нищо общо с дълговете към роднини. Там няма да бъде необходимо да обяснявате защо ви се налага да вземете заем, защото

тези кредитни институции са създадени точно за да раздават кредити и не се интересуват от причините, поради които сте изпаднали в затруднение.

Те се интересуват единствено вие да сте коректни при връщането на кредита и да спазите предварително договорените срокове. Разсрочването на дълга е още една много добра причина да прибегнем именно до бързи кредити, а не до заем от приятелски кръг. Не е необходимо да връщате цялата сума наведнъж, а може да я разсрочите на вноски, които са ви удобни.

Колкото по-малки са вноските, толкова повече се удължава срока за връщане на кредита и респективно толкова повече поскъпва той. Затова помислете за някоя разумна сума, която ще ви позволи да се издължите с лекота в разумен срок. Друг плюс е, че ако случайно възникнат още непредвидени ситуации, докато все още не сте върнали кредита си, може да се възползвате от теглене на нов, като оставащата за погасяване главница ще бъде включена в новата договорена сума.

Също така, ако изпитате затруднение да се разплатите в срок, винаги можете да разчитате на гъвкавостта на бързите кредити и да договорите разсрочване.

Най-хубавото е, че ще ви обслужат с внимание и ще можете да получите добър съвет от кредитните инспектори, които разполагат с голям опит във финансирането на частни лица.

Що се отнася до оскъпяването на бързите кредити заради по-високата лихва, това е напълно нормално и закономерно. Колкото по-бързо ви отпуснат заем, при това без да се налага да предоставяте информация за месечни доходи и трудов договор, толкова по-висок е лихвеният процент. Но тъй като тези заеми не включват кредитиране в големи размери, в крайна сметка оскъпяването е съвсем приемливо.

Още повече, че при плащането на оптимално избрани като сума вноски, едва ли ще бъдат осезаеми за бюджета ви.

Важното е да сте напълно наясно с условията на избраната институция за бързи кредити и да договорите най-подходящия срок за връщане. А ако нещо междувременно се промени и имате възможност за ранно погасяване, ще можете да снижите разходите по кредита до минимум.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 + nineteen =