В началото на годината беше обявено, че Джейсън Райтман, синът на Иван Райтман – виновникът за първите два филма за „Ловци на духове“, е започнал работа по нов филм от франчайза.

През следващите месеци нямаше много интересни новини около него, освен включването на Пол Ръд в актьорския състав. Вече обаче знаем как ще се казва филмът, който ще бъде директно продължение на първите два. Можем да видим и първия му трейлър.

В Ghostbusters: Afterlife действието ще се развие в наши дни – много след това в първите два филма. Кали (Кари Кун) и двете ѝ деца Фийби и Тревър се местят в Оклахома. Причината е къща, която Кали е наследила от баща си, когото не познава.

Когато тримата пристигат и започват да опознават къщата, разбират, че нещо не е както трябва. Съвсем случайно откриват тайно скривалище, в което се съхраняват оръжията за ловене на духове на героите от осемдесетарските филми.

Джейсън Райтман обещава, че в Ghostbusters: Afterlife ще се появят и актьорите, от които започна всичко, така че очакваме с нетърпение.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви