Дежавю за Копривленски и на Glory 73 в Китай

0
55

Българската кикбокс звезда Стоян Копривленски загуби и реванша срещу канадеца Джош Джоунси. Двамата бойци изиграха изключително оспорван и атрактивен двубой в професионалната галавечер Glory 73, в Шънджъ, Китай.

Снайпера имаше преимущество, като той нанесе доста повече удари в мача. За съжаление, в повторение на първия мач помежду им, и този път след три рунда съдиите дадоха 2 на 1 гласа в полза на канадеца, пренебрегвайки статистиката от мача, която е в полза на нашия боец.

Само в първата част Стоян Копривленски нанесе 31 точни удара срещу пет. Във втория рунд Джоунси стоеше добре на ринга и успя да свали Копривленски на земята. Българският боец имаше и едно подхлъзване. В най-интересния трети рунд Копривленски и Джоунси по веднъж паднаха на земята. Показателите за точните удари бяха доста повече за нашето момче, което се оказа недостатъчно според съдиите.

Това бе втори двубой на българина срещу Джоунси. Двамата се биха през март миналата година в Glory 68, където отново след много оспорван двубой и разделно съдийско решение победата бе дадена на канадеца.

След фарса в Китай, Копривленски е с актив от 4 победи и 4 загуби в най-сериозната кикбокс верига Glory. Джоунси, който се цели в световната титла в лека категория /до 70 кг/ е с 10 победи.

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here