Момичето, което възпя лятото в „Sagapao“, сега се е насочило към емоцията на Коледа. Дара Екимова представя първата си самостоятелна коледна песен,

а във видеото към песента „Follow me“ участва и приятелят на певицата.

След успеха на „Sagapao“, Дара Екимова отново работи с безспорния хит мейкър Искрен Тончев–Искрата. Във видеото камерата на талантливия режисьор Андрей Андреев проследява три момичета по време на коледен шопинг. В ролята на близките приятелки на Дара влизат моделите на МА Visages – Евелин Бошнакова и Стефани Василева. Любопитното е, че истинско приятелство свързва Дара и Евелин, отвъд камерите и професионалните им ангажименти, и снимките преминават в разкош и момичешки смях.

Въпреки целия блясък на проекта, Дара Екимова вплита в него и благородна кауза. В сюжета, избирайки подаръци за най-близките си, Дара, Евелин и Стефани срещат трима връстници със слухови нарушения. Алекс Йорданов, който учи в професионална гимназия по електротехника и автоматика, и вече има опит пред камерата; Венцислав Велев – възпитаник на 96-о СУ „Лев Николаевич Толстой“ и Яна Димитрова, от 81-о СУ „Виктор Юго“, която е израснала в среда на глухи и владее жестомимичен език.

Предложението за включването на Яна, Алекс и Венци е на самата Дара, провокирана от идеята музиката и

посланията на „Follow me“ да достигнат до всички – включително повече от 200 000 българи със слухови нарушения.

„Музиката е универсален език и исках моите връстници и хората, които не могат да я чуват, да я „видят“ с очите и да я почувстват в сърцата си. По време на снимките беше супер, смяхме се много. Открихме, че имаме сходни възгледи за света и нищо не ни пречеше да общуваме помежду си.“ – споделя Дара Екимова по време на снимачния процес.

ФМ+

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви