Комедийната звезда Тифани Хадиш изяви желание да се качи на сцената в „Долби тиатър“, за да стане водещ на бляскавата церемония по раздаването на наградите „Оскар“ през февруари.

Това актрисата заяви по време на интервю с Джими Фалън. Допълни обаче, че не желае да се изправя пред предизвикателството сама, като ще има нужда от ководещ за събитието.

До спекулирането на името й за водещ на церемонията се стигна, след като тя спечели най-много гласове в анкетата, провеждана от изданието The Hollywood Reporter. Нещо повече, феновете й започнаха петиция, в която настояват именно Хадиш да бъде водещ на наградите.

Актрисата вече има и няколко трика, с които ще се опита да разчупи ледовете в „Долби тиатър“.

Към момента Академията и ABC (телевизията, която излъчва церемонията) не са излезли с официално изявление по въпроса дали изобщо ще има водещ на церемонията. След като тази година събитието повиши рейтинга си сред телевизионните зрители в сравнение с 2018 г., от ABC коментираха, че е много вероятно и на 9 февруари 2020 г. да заложат на същата формула. Иначе казано – наградите да се проведат и тази година без водещ.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

one × four =