Всеки, който следи профилите в социалните мрежи на Кевин Харт и Дуейн Джонсън, знае, че там човек може да се посмее много.

Когато двамата се съберат става много забавно, защото постоянно се шегуват помежду си. Понеже предстои премиерата на „Джуманджи: Следващо ниво“ двамата прекарват повече време заедно, за да дават интервюта.

Вече видяхме това до какво може да доведе с обработената снимка, на която продължаваме да се смеем. Отново тяхно интервю стана повод да се посмеем.

Джонсън и Харт трябваше да разговарят с Греъм О’Нийл, който е от ET Канада, за предстоящия филм. Всичко тръгна така сякаш интервю наистина може да бъде взето, но нещата се промениха, когато се появи една… пеперуда.

Кевин Харт не е крил, че изпитва страх от всякакви животни, без значение колко големи са те. Този негов панически страх се прояви и при появата на тази „кръвожадна“ пеперуда.

Актьорът беше видимо уплашен и се опитваше по всякакъв начин да избегне контакт с насекомото. След като Харт се успокои успя да довърши интервюто. Кевин Харт и Дуейн Джонсън дори обсъдиха възможността комедиантът да вземе участие в предстоящия филм за Black Adam.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

thirteen − eight =