Руската естрадна звезда Филип Киркоров не жали пари, когато става дума за децата му Алла-Виктория и Мартин.

Певецът с огромен размах отбеляза 8-годишния рожден ден на дъщеря си, като за тържеството той пръсна над 1 млн. рубли или около 14 000 евро. Всяка година Филип организира тематични празници за наследниците си.

Тази година тържеството, по случай рождения ден на Алла-Виктория, протече в стила на любимата й приказка „Аладин“.

Купонът се проведе в баровския ресторант „Шале Берьозка“ край Москва, където Киркоров често отбелязва важни за семейството му дати. Сега заведението беше оформено като източен базар. За доброто настроение на малките гости на празника се грижеха професионални артисти, акробати и клоуни. Рожденичката получи специални музикални поздрави от руските естрадни звезди Стас Михайлов, Сергей Лазаров, Ани Лорак, Жасмин и др. С организацията на тържеството се зае самият Киркоров, който от няколко години е собственик на агенция за детски празници.

Междувременно в публичното пространство скоростни обороти набира новината, че бившият съпруг на примата Алла Пугачова скоро отново ще мине под венчилото.

Новата изгора на певеца е русокосата му колежка по сцена Катя Гусева. Започнати твърдят, че певецът готви грандиозна сватба, която ще е не по-малко пищна от зрелищните му концерти. Очаква се по случая Филип да вдигне две тържества – в Москва и в родния си град Варна.

Монитор

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви