Джони Деп
Джони Деп

Супергрупата на Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери от Aerosmith – Hollywood Vampires, обяви мини турне във Великобритания идната година. Обиколката ще започне на 2 септември в Лийдс и ще приключи на 6 септември в Бирмингам, като ще спре и в Глазгоу и Лондон.

Алис Купър обеща на феновете „най-високоенергийните хард рок спектакли за годината“.

„Това шоу предлага по нещо за всеки. Обичам да се шегувам, че Hollywood Vampires са най-скъпата клубна банда в света. Много хора обаче не осъзнават, че ние сме истинска рок група, а не просто някаква новост. Не бих продължил да се занимавам с това, ако не бяхме толкова страхотни. Разбираме се добре, помежду ни има химия. Никога не се уморявам да свиря с тези момчета“, казва още Купър.

„С нетърпение очаквам следващото лято, за да тръгнем отново на път с момчетата. Ще бъде страхотно да изпълним някое и друго парче от новия ни албум, както и трибюти към покойните ни приятели“, казва на свой ред китаристът Джо Пери.

Концертната обиколка догодина е в подкрепа на новия албум Rise на групата, който излезе на музикалния пазар през юни.

За разлика от първия албум – Hollywood Vampires, издаден от триото през септември 2015 г., новата тава включва предимно оригинална музика. В нея фигурират само три кавъра. Сред тях е и Нeroes на Дейвид Боуи в изпълнение на Джони Деп.

Бандата Primal Scream ще ги подгрява на концертите.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви