Лидерът на БСП Корнелия Нинова е изумена от неадекватните действия на властта за водния режим. Управлението обвинило кметовете и управителите на ВиК дружествата.

Хайде в тази национална криза да не подхождате така, призова лидерът на червените. Не поехте никаква отговорност за политиката на правителството във ВиК сектора, заяви още Нинова. Тя очаква да се вземат оставки, за да се потуши недоволството.

Свиквайте хора, ще носите легени, защото има климатични промени, коментира социалистката като припомни наводненията преди време, когато премиерът призова народа да свиква, защото имало климатични промени.

За проблемите не били виновни слънцето и дъждовете. Виновно е безхаберието в последните десет години, категоричен бе червеният водач.

Припомняме, че вчера перничани щурмуваха сградата на ВиК заради водния режим. Малко по-късно беше освободен от длъжност шефа на ВиК-Перник. След това стана ясно, че язовир „Долна Диканя“ не може да се използва за Перник, защото водата е заразена със салмонела.

news.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

sixteen − thirteen =