Вероятно никога досега не е било по-лесно да впишете някой елемент от военната униформа във всекидневния си гардероб. Дизайнерите определено не са пропуснали нищо – виждаме структурирани блейзъри, мъжки тип ризи, кожени колани, широки панталони, груби кубинки.

Дори традиционни дрехи, които по принцип са неизменна част от ежедневието ни (като пуловер, пола, чанта), са пребоядисани в милитъри нюанси.

Но въпреки натрупаната мъжественост в някои от елементите на облеклото, в никакъв случай не се губи усещането за женственост. Това се дължи на баланса между по-грубото излъчване на тоалета в комбинация с дамски аксесоар като чифт пищни обици например.

Лесно може да пробвате тази тенденция, като облечете палто или блейзър в стил Valentino, Burberry или Balmain върху по-женствена дреха като рокля, пола, интересна блуза и пр. За по-спортна визия опитайте капитонирано яке тип Stella McCartney или плетиво във войнишко зелено (Moschino). За леко романтичен завършек на ансамбъла добавете барета, напомняща на есенно-зимната колекция на Dior.

eva.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви