Една от най-впечатляващите адаптации по графичния роман на Франк Милър ще заживее нов живот на малкия екран. „Sin City: Град на греха“ ще бъде превърнат в сериал от Legendary Television. Очакванията са Милър и Робърт Родригес отново да обединят усилия за този проект.

Двамата ще бъдат изпълнителни продуценти на сериала, който ще бъде продуциран от шефа на продуцентската компания на Милър – Сайлен Томас, както и от Стивън Л‘Еру, продуцирал продължението „Жена, за която да убиваш“ от 2014 г.

Първият филм предизвика истинска сензация при премиерата си през 2005 г. „Sin City: Град на греха“ се превърна в касов хит, заради невероятните си визуални ефекти и звездния актьорски състав (Брус Уилис, Джесика Алба, Клайв Оуен, Илайджа Уд, Майкъл Медсън). Филмът допринесе и за съживяване на кариерата на Мики Рурк. Самият Родригес настояваше Милър да фигурира като сърежисьор на филма, а една от сцените бе режисирана от самия Куентин Тарантино.

Новата сделка включва създаването на сериал, като все още се уточнява къде ще бъде премиерата му, както и анимационен сериал, който няма да е подходящ за деца и ще е предистория на първия филм. Все още не е ясно дали Родригес и Милър отново ще са режисьори. Единствената надежда на феновете е сериалът да е по-добър от продължението „Жена, за която да убиваш“, което не беше посрещнато особено възторжено.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

20 + eight =