подарък

Хубаво е да накарате  човека до вас да се усмихне и да го направите щастлив, нали? Но със сигурност е важно, когато се говори за подаръци за мъж, от които се интересувате в романтичен план, трябва да сте много внимателна. Дори и да смятате, че избора и подаряването на подаръци няма нищо специално, то има огромно значение, особено когато се само се срещате и не сте сигурни дали той има някакви сериозни намерения спрямо вас.

Купуването и подаряването на подаръци, има значение, но още по-важното е какво давате и как давате подаръка. От това зависи дали ще се създаде правилната динамика между вас и мъжа.

Определено е трудно да решиш какъв подарък да купиш за мъж по какъвто и да е повод. Днес много от нас вече имат всичко необходимо и е лесно да купиш нещо, което смяташ, че би било ценно, но мъжът да не го приеме като добър подарък.

Прочетете тези 6 правила и не допускайте нелепи грешки, които могат да съсипят отношенията ви още в началото.

1) Разходването на повече средства за подарък  няма да го накара да ви цени повече като жена.

Не е оправдано да харчите куп пари за мъж, с когото просто излизате, дори и да разполагате с достатъчно излишни средства.

Ако подсъзнателно искате да парадирате със способността си да харчите много, значи всъщност не сте отправили правилното послание и мъжът не може да ви почувства като жена, за която иска да се грижи. Изтъкването на способността ви да харчите много не докосва мъжа. Това ще докосне по-покорен мъж или мъж, който предпочита да го издържа богата жена.

2) Купуването на по-голям брой подаръци рязко намалява ценността на всеки един от подаръците, които подарявате.

Идеята е проста. Ние хората обикновено обичаме  да притежаваме повече,

Мъжът, обаче, ще помни подаръците, които давате, особено които означават нещо за тях.

По-важно е с подаръка да направите емоционално въздействие върху човека, отколкото да го впечатлявате с броя подаръци, които сте му подарили.

3) Ако се чудите какъв да подарите, той трябва да е или полезен или сантиментален.

Изкушаващо е да купиш на мъж дреха … или парфюм или нов портфейл … определено това са най-лесните решения и това е, което всяка друга приятелка дава на гаджето. Така спестявате време и мисли за вашето част.

Ако целта ви е да го впечатлите с някое от тези неща, направете така, че то да има контекст и не е просто допълнително към всички останали дрехи, които има, или портфейли, които има.

4) Колкото по-малко време сте прекарали заедно, толкова по-добре е да купувате по-малко и да харчите по-малко.

Все още не се знае какво точно ще стане с връзката ви, ще се задълбочи ли тя, сериозна ли е или е само забавление. Нека не се хвърлят напразни надежди и да не се губят средства.

5) Когато се съмнявате дали трябва да купите нещо изобщо, не купувайте нищо.

И просто изработете или купете красива картичка, за да му пожелаете честит рожден ден или щастлива Коледа.

Няма нужда да купувате нещо, само защото считате, че така е редно.

6) Когато и ако той ви купи нещо, нека реакцията ви за подаръка да е честна.

Но не го критикувайте. Няма значение дали мъж ти дава нещо и това те кара да искаш да се разплачеш.

Ако един мъж иска да те направи щастлива, имаш добър приятел. Каквото и да ви даде, просто знайте, че това е начало, че той се опита да ви даде всичко.

Благодарете му, винаги му благодарете, че ви е дал нещо, но не се преструвайте, че е невероятен, ако подаръка ви кара по-скоро да се разплачете, а не да се зарадвате.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви