Още миналата година Община Бургас заяви готовността си да проектира и строи многоетажни паркинги, като по-ефективна мярка срещу увеличаващия се брой автомобили.

Администрацията поставя акцент върху терен в к-с „Братя Миладинови“, на бул. „Демокрация“, който НЕ се намира в непосредствена близост до жилищни сгради. Става въпрос за неизползваема от години площадка пред сграда на Медицинския колеж. Според предварителните проучвания, там може да бъде построен многоетажен паркинг за около 220 автомобила.

Ако бургазлии подкрепят Общината, тя може да поиска терена от държавата, за да бъде използван само и единствено за посочената цел. Затова от общината разчитат да получат вашето мнение. Ако сте ЗА или ПРОТИВ, аргументирайте се в кратък текст и го изпратете на администрацията.

Едната възможност е това да стане по електронна поща, на вниманието на Стефан Дубаров, директор на ЦАУ „Зора“: s.dubarov@burgas.bg. Можете да представите мнението си и на хартиен носител в самото кметство „Зора“, к-с „Лазур“. Който и вариант да изберете, очакваме вашите писма до края на настоящата 2019 година, а в тях трябва да добавите име, адрес и контакти за обратна връзка.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

eight − 4 =