Това е кратък списък на суперхраните, които задължително трябва да присъстват в менюто на всеки, който се стреми да се храни правилно.

№1: Киноа

Освен че е богат източник на фибри, киноата съдържа високо ниво на протеини. Това е перфектна храна за онези, които спортуват активно, тъй като съдържа минерали, които помагат за изграждането на мускули и за възстановяването след тренировка.

№2: Стевия

Перфектен заместител на захарта. Стевията е антиоксидант и помага за регулиране на теглото, както и за поддържането на тялото в активна форма.

№3: Черен шоколад

Какаото е храна, която е богата на фибри и която спомага за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система и на организма като цяло.

№4: Кокосово мляко

Кокосовото мляко съдържа въглехидрати и протеини, което го прави истинска енергийна бомба. Можеш да го добавиш в смутито си сутрин.

№5: Кейл

Кейлът е част от почти всички детокс диети. Той е богат на фибри, които помагат на тялото ти да се пречисти от излишното. Можеш да го добавиш към салатата си и да се възползваш от всички позитивни свойства, които предлага.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

two × 3 =