Игралната версия на анимацията „Малката русалка“ е сред най-коментираните бъдещи хитове на студиото за последните няколко месеца. Роб Маршaл („Мери Попинз се завръща“) ще е режисьор на филма, в който в ролята на Ариел ще видим Хейли Бейли, а вече е ясно и кой ще бъде нейният принц.

Младият актьор Джона-Хауер-Кинг ще видим в ролята на принц Ерик.

Той е почти неизвестен за широката публика, но е познат с малка роля в сериала „Малки жени“. Хауер-Кинг ще замести Хари Стайлс, който беше първият избор на „Дисни“ за ролята, но впоследствие се отказа да участва.

Очакваме да разберем какво ще е различното в новия принц Ерик, в сравнения с анимацията от преди 30 години. В нея той беше спасен от Ариел и това постави началото на тяхната романтична връзка. Любопитен факт е, че Ерик не пееше във филма и е всъщност единствения принц от филмите на „Дисни“, който не запява на екрана.

Дейвид Магий е автор на последната версия на сценария по приказката на Ханс Кристиан Андерсен. Това ще е неговото повторно събиране с Маршал след „Мери Попинз се завръща“. Освен това Лин-Мануел Миранда, който също участваше в мюзикъла с Емили Блънт, ще бъде сред продуцентите на бъдещия хит и ще подготви нови песни за него, заедно с оригиналния композитор на анимацията Алън Менкен.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

one × 4 =