Стела Маккартни е едно от най-познатите имена в модния бизнес. Дизайнерката е работила с много звезди от шоубизнеса, включително изпълнители като Тейлър Суифт и Риана, както и с актрисите Тараджи П. Хенсън, Джейн Фонда и Гуинет Полтроу.

Херцогинята на Съсекс също се довери на Маккартни и се появи с нейн дизайн по време на цермонията в памет на загиналите в Първата световна война. Тогава Меган Маркъл избра изцяло черен тоалет, който впечатли критиците. Палтото, което носеше херцогинята, беше дело на Маккартни.

Дизайнерката се похвали в социалните мрежи и сподели снимка на Меган и написа, че се чувства горда от това, че е била избрана от кралската особа. Това обаче не се хареса много на последователите на Маккартни и те веднага я засипаха с критики.

Някои от тях упрекнаха дизайнерката, че постът й е неуважителен и не трябва да си прави реклама точно на този ден. Само няколко часа след реакциите, Маккартни свали снимката на Меган, а на нейно място се появи клип с макове, които са символ на Remembrance Sunday.

Под клипа дизайнерката написа „В памет на онези, които жертваха себе си, за да ни дадат свободата“. Официално съобщение от Стела Маккартни по повод критиките все още няма, но изтриването на снимката е достатъчен отговор на това колко голяма е силата на последователите и колко важно е тяхното мнение.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

1 + twelve =