Този, който не виждаш, може да те нарани. Звездата от „Историята на прислужницата” Елизабет Мос изпълнява главната роля в дългоочакваната нова версия на „Невидимия”. Вече разполагаме с първия трейлър и плакат на филма.

В трейлъра виждаме Сесилия Кас (Мос), която е подложена на постоянен тормоз от своя бивш съпруг социопат (Оливър Джаксън-Коен). Той се самоубива и й завещава 5 милиона долара. Сесилия обаче подозира, че той е жив и се оказва съвсем права.

Поредица от нападения изпълват живота на самотната жена с трупове. По-лошото е, че сред потенциалните жертви са и тези, които Сесилия обича. Тя трябва да докаже, че не е изгубила разсъдъка си и че наистина е преследвана от някой, който никой не може да види.

Джейсън Блум и неговата компания Blumhouse Productions са продуценти на тази модерна версия по класическия роман на Хърбърт Уелс. Ли Уонел, един от създателите на „Убийствен пъзел”, е сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент на бъдещия хит. Премиерата му очакваме на 28 февруари 2020 г.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви