INNA и Vinka с песен на френски език

0
53

INNA се завръща със сингъла „Bebe“ – парче на френски и английски език, с участието на 25-годишната изпълнителка Veronica Luggya–Vinka. Песента е създадена от Marco и Seba, с които румънската звезда е работила по най-големите си международни хитове – „Ruleta“, „Nirvana“ и „Yalla“.

 

„Създадохме „Bebe“ по време на спонтанна сесия в студиото – направихме мелодията, припева и цялата концепция на момента. След това продължих работата по парчето с Vinka, която пасва напълно на усещането на песента“, споделя INNA.

25-годишната Veronica Luggya, позната с артистичния си псевдоним Vinka, е родена в Уганда и наскоро подписва договор със Sony Music Africa / Sony Music, които представляват артисти като Camila Cabello, Future и Miley Cyrus. Музикалното видео към „Bebe“ е режисирано и заснето от NGM Creative и Loops Production, в градска и стилна среда, а двете изпълнителки използват визиите си и посланието на парчето, за да разкрият ексцентричната си същност.

Тази година INNA издаде нов емоционален и искрен албум, озаглавен YO, ко-продукция с ROC Nation – лейбълът на Jay-Z, който представлява Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Miguel, Willow Smith и др. Студийният проект съдържа 11 парчета, всяко едно от които разказва за различните страни на характера и настроенията на INNA.

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here