Диагнозата на Амбър за Джони: Психически нестабилен

0
37

Амбър Хърд продължава да повдига обвинения срещу бившия си съпруг Джони Деп. Актрисата споделя, че е получила достъп до медицинския картон на актьора.

Звездата от филма „Аквамен“ няма намерение да отстъпи на актьора в продължителната процедура по развода. Актрисата получава правото да се запознае с медицинския доклад на личния психиатър на Деп. Използвайки този документ, Хърд възнамерява да докаже психичното заболяване на актьора, което се изостря от зависимостите му.

Амбър подава документи в съда преди месец, но поради грешка на адвоката на Джони, молбата й не е удовлетворена навреме. Сега актрисата обжалва в съда на втора инстанция и получава разрешение.

Хърд настоява, че главният актьор в „Карибски пирати“ често се е държал неподходящо и е проявявал физическо насилие. Амбър заявява, че бившият й съпруг винаги е бил предразположен към параноя и халюцианции.

„За всички той е най-забавният човек на света, но ситуацията се променя драстично зад кулисите. Мнението на лекаря ще ми помогне да докажа психологическата нестабилност на Джони. Често настроението му се променя под въздействието на алкохола, както и не пропуска възможността да се отдаде на действието на леки наркотици. Всичко това се превърна във взривоопасна смес“ – разказва актрисата пред западен таблоид.

„Ако съм права и алкохолът силно е повлиял на неговата вече разклатена психика, тогава е напълно възможно той да забрави голяма част от нещата. Имах нужда от тези медицински документи, за да разбера ситуацията и да ускоря съдебния процес“ – допълва тя.

Амбър и Джони движат делото си вече две години. През това време актьорът не стои със скръстени ръце и обвинява бившата си съпруга, че му е нанесла удар с бутилка и го е изгорила с цигара. В отговор Хард обвинява Деп в подкуп на ключов свидетел по делото. Какъв ще бъде финалът на тази семейна драма ще разберем в някой бъдещ момент.

cosmopolitan.bg

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here