Спешно се събират средства за Димитър Щилиянов. Момчето е от Сливен, бори за живота си и промяна на закона за медикаменти с прицелна терапия за всички онкоболни.

Лекуващите лекари на Митко са се свързали с частна клиника в Австрия, където могат да му приложат имунотерапия, хипертермия и още няколко вида терапии за изчистване на всички ракови клетки.

„Имаме реален шанс да спечелим борбата с рака, но необходимата сума от около 50 000 евро е непосилна за нашето семейство, а трябва да бъде събрана до 2 месеца!

Приятели, оказа се, че няма вариант лечението на Митко в Австрия да мине по Здравната каса!

Неговият живот зависи от това лечение и от тези средства, които са безумно непосилни за нас!
Молим ви да ни подкрепите, защото несигурността е плашеща!“, обръща се апел за помощ семейството му.

По първоначална информация той трябвало да изкара 3 курса тежка химия и да довърши лечението в Австрия, както вчера се разбрало, че ракът не се влияе от химията, и тя убива само организма му.

Предложени са 6 курса имунотерапия с по 6 флакона от по 15 000€, общо 90 000€на курс, курсовете траят 10 дни с почивка 20-25 дни между тях.

Към момента има пари за два флакона, направена е заявка.

Организмът отслабва и Митко не може да чака. Имаме 2-3 дни, за да се съберат останалите 60 000€ за завършване на първия курс навреме.

След като се стабилизира ще се направи ново запитване до Австрия, според текущо състояние, и ще се реши как да продължи лечението.

Дарителска сметка Уни Кредит Булбанк
Iban: BG 55 UNCR 7000 1523 640 936
BIC: UNCRBGSF
Гр. Сливен
Димитър Щилиянов

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви