Б.Т.Р. стартира на 8 ноември турнето си в Северна Америка, в което ще представят последния си албум „Невидими стени“. Концертите са на 8 Минеаполис, 9 Чикаго, 10 Вашингтон, 15 Ню Йорк, 16 Хюстън, 17 Финикс, 20 Лас Вегас, 22 Сан Франциско, 23 Чикаго, 24 Денвър, 25 Ванкувър, 29 Калгари, 30 Торонто и на 1 декември Монреал.

През 2015 г. при огромен интерес, с 14 концерта, със срещи с почитателите си до малките часове, групата представи зад океана албума „Защо“. Момчетата пазят спомена от пълните зали с много български знамена и изпълнението от публиката на емблематичната им песен „Спасение“.  Четири години по-късно рокаджиите в състав – Атанас Пенев – вокали, Славчо Николов – китари, вокали, Иван Калфов – бас- китара, Илиян Диков – барабани, ще представят и 12-ия си студиен албум „Невидими стени“.

Групата изпраща 2019 г. с Европейско турне с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, Национално лятно турне „Невидими стени 2019“ в десетки градове, видеоклипове в стилистиката на киното на „Никога преди“ и „Тези дни“ и турне в Северна Америка.  От 2019 г. в учебниците по музика е включен пилотният сингъл „Моята сила“ от албума „Невидими стени“ на групата.

Музиката и текстът са на Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р. Както във всички въздействащи и с послание текстове на Славчо Николов от репертоара на рок бандата, песента „Моята сила“ и лентата със сюжет на екшън драма, с реж. Асен Блатечки е в плейлистата и на тийнеджърите и на поколенията преди тях.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

3 × three =