Скъпи, съграждани!
Благодаря за доверието ви към мен и към „Средна европейска класа“! Винаги до сега съм поемал отговорността да защитавам интересите на бургазлии като лична мисия и мой граждански дълг, без страх и без да щадя сили и средства. С радост ще продължа да го правя и през следващите четири години.

С подкрепата, която ни гласувахте на 27 октомври, аз и моят екип ще можем още по-целеустременно да работим в полза на жителите на общината.

Благодаря на всички, които излязоха да гласуват. Надявам се в новия Общински съвет, който вие избрахте, да има повече хора с принципи и морал. Дано всички заедно да работим, съзнавайки това, че сме призвани в служба на гражданите.

Поздравявам победителите. Готов съм да подкрепя всяка тяхна идея в обществен интерес и да застана срещу всяко решение, което би ощетило Бургас.

С вашите гласове вие превърнахте „Средна европейска класа“ в третата политическа сила в Общинския съвет и изпратихте ясен знак, че заставате зад нашите работещи решения за икономическо развитие на града.

Сега, нашата група от ПП „Средна европейска класа“ в ОбС, започваме работа с удвоени усилия по проекта за изграждане на Свободна безмитна зона с карго летище на мястото на бившето военно летище в Равнец. И няма да се поколебаем да потърсим отново подкрепата на бургазлии, ако някои се опита да провали този проект, защото вярваме, че той ще промени Бургас и е исторически шанс за целия регион.

Благодаря на всички хора, които бяха част от листата на Средна европейска класа и на целия екип от съмишленици, с които работехме заедно по време на предизборната кампания.

В нашата листа излъчихме успешни личности, с чисти мотиви и професионални качества, достойни за уважение. Тяхното желание беше да са полезни за съгражданите си с всички свои качества. Въпреки, че няма да бъдат част от местния парламент – с тях оставаме един екип продължавайки с общи усилия да работим за родния си град.

Защото всички ние имаме обща кауза – да дадем най-доброто от себе си за Бургас.

С уважение:
Константин Бачийски

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви