Прощално турне на Елтън Джон
Халатът и анцугът са на Gucci

Носителят на „Грами“ Елтън Джон отмени концерт в Индианаполис поради заболяване, съобщи Контактмюзик. Седемдесет и две годишният певец и композитор направи изявлението си в Туитър и се извини на верните си фенове в Индиана. Наскоро почина майката на партньора му Дейвид Фърниш – Гладис.

В изявлението на сър Елтън Джон не се споменава за смъртта на Гладис Фърниш. Певецът съжалява, че не се чувства добре и поради тази причина не може да изнесе шоуто.

Концертът в Индианаполис ще бъде пренасрочен за месец март следващата година. Елтън Джон благодари на феновете за подкрепата.

По-рано този месец той разкри, че навремето партньорът му Дейвид Фърниш постъпил в клиника заради проблеми с алкохола, след като не успял да се справи със славата. Елтън Джон и Дейвид Фърниш се ожениха през 2014 г.

Приблизително по същото време Фърниш постъпил в клиника в Калифорния, защото не успял да се справи с проявения към живота му интерес.

„Винаги съм смятал, че Дейвид се потапя без притеснение в моя свят, но се оказа, че много неща, с които съм свикнал, го тревожат“, е написал певецът в автобиографичната си книга „Аз“.

Фърниш не обичал непрестанно да бъде сниман от фотографи, да е в центъра на медийното внимание и да говори публично на събития на фондацията на Елтън Джон за борба срещу СПИН.

(БТА)

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви