Новият старши треньор на „Берое” е Димитър Димитров. Помощници на Херо в Стара Загора ще бъдат бившите му колеги в ПСФК „Черноморец” Петър Колев и Георги Чиликов.

Ръководството на клуба прие оставките на досегашния треньорски екип – Александър Томаш, Константин Мирчев, Тодор Кючуков и Ивайло Младенов, на които благодари за съвместната работа и пожелава успех.

Новият треньорски екип ще проведе своята първа тренировка с отбора утре в 16:00 ч. Преди занятието на официална пресконференция тримата ще бъдат представени пред медиите и феновете.

Димитър Димитров е на 60 г., роден в Бургас. Като треньор е трикратен шампион на България, носител на Купата на страната, двукратен носител на Купата на професионалната лига. За последно той бе треньор на казахстанския „Иртиш” (Павлодар), с когото се раздели след дълга сага.

Петър Колев е на 44 г., роден в Хасково. Като футболист той има 98 мача за „Берое” във всички турнири. Колев бе старши треньор на дублиращия отбор на „зелените” през сезон 2009/10 г.

Георги Чиликов е на 41 г., роден в Бургас. Като футболист е шампион на България и трикратен носител на Купата на страната.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви