„Най-голямата ми грешка за тези 14 години вероятно е че съм бил прекалено добър. Сега аз вероятно ще ходя на риба, ще си отдъхна малко“, каза на прощаване Боби Михайлов. „В България никой не обича успелите хора, а аз съм много успял човек!“

„От доста време започнах да се замислям дали не омръзвам на хората – 14 години е много време, напоследък се създаде напрежение около БФС, предпочетох с моята оставка да сваля това напрежение“, каза Борислав Михайлов.

„Ние каквото е трябвало да организираме за мача, сме го направили. Не мога да гадая дали е организирано или не. Тази истерия дойде от Англия, аз изпратих две писма – едно до английската федерация, другото до УЕФА“, каза за случилото се на мача България – Англия Борислав Михайлов.

Той подчерта, че „състоянието на българския футбол е много общо понятие“. „Тук съм ви казвал поне 20 пъти – БФС е регулатор, футболът се прави по клубовете, защото който и да дойде на мястото ми, той трябва да реагира на какво се случва в клубовете“, каза Борислав Михайлов.

„Ако бях вратар, на мен 6 гола не са ми вкарвали – аз не се чувствам виновен за това 0:6. Ето ме тук пред вас, няма нищо срамно, нито фатално“, отбеляза той, като подхвърли, че повечето национали срещу Англия са били непознати и за него.

„Повечето играчи от националния отбор не ги познавам като имена. Той и Балъков трудно ги намира, защото има много проблеми с контузени и така нататък. Тези срещу Англия повечето хора не ги познават, имаше и дебютант – това е!“

Борислав Михайлов категорично отхвърли схема за уреждане на мачове за залози в България. „Няма абсолютно никакви доказателства за уреждане на мачове, няма да се връщаме на стари неща“, каза Боби Михайлов.

„Това, че резултатите са слаби (на националния отбор), аз нямам абсолютно никаква вина като президент. Просто идва един момент, в който на човек му писва“, заяви бившият национален вратар.

„Предаден? Не, не бих казал. За футбола ще мисля след много време, ако въобще мисля за футбол“, хвърли поглед напред Боби Михайлов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

1 × 2 =