ЗАБЛУДА 1: Получаваш това, за което плащаш.

ИСТИНА: Цената не е непременно показател за качество. Фирмата не те таксува за това, което купуваш, а за това, което си мислиш, че купуваш. Така че, наистина е добре да знаеш разликата между това кое заслужава парите ти и кое – не. Първата стъпка е да разграничаваш нещата, които изглеждат евтини и скъпи. След това трябва да се образоваш за разликата във високото качество на материята и конструкцията и ниското качество. Не е лесна работа, но ако се интересуваш как най-добре да похарчиш парите си, си заслужава инвестицията от време!

ЗАБЛУДА 2: Определени дрехи изглеждат добре само, ако си висока и слаба.

ИСТИНА: Ако нещо не изглежда добре върху теб, 99 на 100 това е така, защото не си го съчетала правилно или стилът просто не е за теб! Казвайки, че определена дреха, било то широк панталон, къс топ или рокля, не е за теб и изглежда добре само на високи и слаби момичета, правиш ценностна оценка, която няма нищо общо с дрехите. Наистина всяка фигура е различна, но не дотолкова, че един панталон да не изглежда като един панталон, независимо дали е носен от Карли Клос или Мария от улицата. Това е истината.

ЗАБЛУДА 3: Очилата не са секси.

ИСТИНА: Те са като всеки друг аксесоар – всичко е в начина, по който ги носиш.

ЗАБЛУДА 4: Трябва да се вкараш в преразход за сватбената си рокля.

ИСТИНА: Разбира се, че това е един специален ден, роклята трябва да е специална и е добре да избереш модел, в който ще се чувстваш супер. Но идеята, че сватбената рокля е едно от нещата, в които трябва да се инвестира неприлично голяма сума, е много по-полезна за хората, които ти я продават, отколкото на теб самата.

ЗАБЛУДА 5: Трябва да акцентираш в облеклото си само върху една основна част от него.

ИСТИНА: Въпреки че е добре да се използват неутрални тонове, за да се балансира по-смела част от облеклото, ти не трябва да се чувстваш ограничена да използваш и други цветове.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви