Слънчев бряг

Интелигентната сигурност в туризма е една от основните теми на стартиращата утре в Бургас ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ SMARTOURISM.BG, провеждана под патронажа на Министерството на туризма в партньорство с Община Бургас.

По темата ще бъде представена съвместна презентация на изпълнителния директор на „Слънчев бряг“ АД – Златко Димитров и служители от ОДМВР – Бургас.

Конференцията ще се проведе в два последователни дни – 17 и 18 октомври в Експоцентър „Флора“ – Бургас, като в нея ще участват представители на държавните и общински институции с интереси в сферата на туризма, университети, технологични компании, туристически бизнес и професионални организации. Проявата е организирана от ХВХ Консултинг, в партньорство с Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство, Националния борд по туризъм, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Катедра „География на Туризма“ и Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Архитектурния факултет и Строителния факултет на Университета по архитектура строителство и геодезия, Граждански институт и ProActivePersonnel.

В различни панели в двата дни са предвидени теми, като :

· Интелигентно управление на човешките ресурси в туризма;

· Иновативни и креативни модели и високи технологии в доброто управление на туризма;

· Интелигентно управление на туристическите дестинации – регионално развитие, архитектура, екология

· Предизвикателства на промените в българската регулаторна рамка за интеграция на информационните системи в туризма и др.

В рамките на конференцията за трета поредна година ще бъдат връчени годишните награди SMARTOURISM.BG в различни категории :

· Учител по хотелиерство“

· „Учител по ресторантьорство“

· „Директор на училище по хотелиерство и ресторантьорство“

· „Резервационен софтуер“

· „Интегрирани системи за управление в туризма“

· „BIM за управление на туристически обекти и сгради“

· „Интелигентна туристическа дестинация“

· „Дигитална туристическа иновация“ и др.

ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ SMARTOURISM.BG ще стартира от 10.00 ч. на 17 октомври в Експоцентър „Флора“ – Бургас!