Напоследък в Холивуд зачестиха римейкове с жени на мястото на дотогава мъжки образи. Предстои да видим римейк на „Катерачът“ с актриса в главната роля, говори се за заместнички на Джеймс Бонд и Индиана Джоунс. А сега си представете жена на мястото на Джон Уик.

Lionsgate явно са решили да се възползват максимално бързо от успеха на третата част от поредицата с Киану Рийвс, съобщава cinefish.bg. Студиото е избрало Лен Уайзмън за режисьор на „Ballerina“, екшън от вселената на „Джон Уик“. Той ще разказва за професионален убиец, който обаче ще е жена.

Младото момиче отново ще си отмъщава, в случая на тези, които са виновн за смъртта на нейното семейство. Автор на сценария е Шей Хатън, работил по „Джон Уик 3“, както и новия филм на Зак Снайдър „Army of the Dead“.

Продуценти на бъдещия хит ще са Базил Иваник, Ерика Лий и Чад Стахелски, а Киану Рийвс ще е изпълнителен продуцент. Балерини видяхме за кратко в „Джон Уик 3“, но за момента не е ясно дали и Рийвс ще участва в новия филм или ще има само малка роля.

„Ballerina“ ще е различен филм от „Джон Уик 4“, който също се подготвя междувременно. Все пак третата част счупи всички рекорди и спечели над 323 милиона долара. Тя се превърна в най-големия хит на Lionsgate за домашно кино за последните пет години.

Уайзмън стартира кариерата си с друг екшън с жена в главната роля – „Подземен свят“. Той беше режисьор и на „Умирай трудно 4.0“, като трябваше да режисира и подготвяния отдавна „McClane“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви