Какво казват звездите за знаците, които ще подхождат на зодията ви?

ОВЕН

Овенът е свикнал да преодолява всички препятствия, гледайки право напред към целта си. Ако се решат на рисунка, тя винаги е произведение на изкуството, което привлича вниманието и повдига въпроси. Но можете да започнете с малки символи като стрелки, сочещи пътя или корона, която означава, че вие напълно контролирате живота си.

ТЕЛЕЦ

Телците имат нестандартен начин на мислене и са склонни към смели действия. За тях са подходящи символи, които показват пътувания. Нека това е очертанията на любимия ви град, бушуващият океан или неравните планини. Някои хора предпочитат флората и фауната, криптирайки специалните си мечти в тези рисунки.

БЛИЗНАЦИ

Двойствеността и изразителността на Близнаците, привличат татуировки с водни елементи. Така че разбиването на вълните или изображението на природни бедствия най-добре ще отразяват променливата им природа.

РАК

Ракът винаги има амбициозни планове за живота – този зодиакален знак иска да реализира най-опасните си и романтични желания. Еднo от тях е манията за татуировки. И така, красивите бледи нюанси или модел на ножици, които „изрязват“ препятствия по пътя, са идеални за тях.

ЛЪВ

На лъвовете лесно им се получава разрешаването на трудните задачи, а още по-лесно те се запознават и спирятеляват с непознати. Те често са в образа на царя на животните, тъй като това отлично отразява великолепния им характер. Татуировката със зарове е подходяща за тях, тъй като те са най-големите авантюристи.

ДЕВА

Педантичните Деви ще се чувстват чудесно с миниатюрни татуировки във формата на сърце, които ще изобразяват основното им желание в живота – хармонията. Девите често прибързват да овековечават името на любимия си човек, за което често съжаляват. За такъв смел дизайн си струва да се отдели малко повече време за размисъл.

ВЕЗНИ

Везните са свикнали да взимат спонтанни решения – правят татуировки със същото настроение. Въпреки това, дори и в най-семплата рисунка Везните залагат на символиката. Идеалната татуировка за тях е любимият им цитат, изображение на келтски символи или котва, която символизира твърдостта при вземането на решения.

СКОРПИОН

Целенасочените Скорпиони са свикнали да дават достоен отпор на всички, които се съмняват в тях. Следователно перфектната татуировка за тях ще бъде изображението на кинжал, който ще покаже тяхната смелост, сила и, разбира се, опасна сексуалност. Между другото, рози или други цветя с тръни също ще им подхождат.

СТРЕЛЕЦ

Ентусиазираният Стрелец често предпочита любимите си герои от книги или филми и търси подходящата символика, свързана с конкретен герой. Те са склонни да посвещават татуировки на близки и роднини – така се чувстват най-защитени.

КОЗИРОГ

Козирозите рядко допускат грешки, поради което най-често правят татуировки, за които никога няма да съжаляват, дори ако това е мъничка дребна рисунка. За този зодиакален знак е подходящо изображение на дърво, което се стреми да расте, или слънце, което символизира вътрешната хармония.

ВОДОЛЕЙ

Мечтателният Водолей харесва истории, които имат щастлив край, а също така са много чувствителни към миналото и помнят най-малките подробности. Необичайните татуировки с образите на животни ще го накара да се почувства уверен и оптимистичeн. Те, също така, често се вглеждат в миналото и поради тази причина, могат да изберат и рискунка на предмет от детството – например, капан за сънища.

РИБИ

Рибите често правят крещящи татуировки, които изразяват нещо много лично. Обикновено това са грациозни звезди, планети, Млечния път и всичко свързано с Космоса – по този начин Рибите съобщават, че са склонни да бъдат на върха.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви