Добрият усет за красивото и стилното не си личи само от красивите тоалети, с които виждаме певицата Никол Шерцингер на различни събития. Това важи с пълна сила за красивата ѝ къща в Лос Анджелис. Домът на Никол е разположен в по-високата част на града.

От него се открива прекрасна гледка към центъра, а в много чист и слънчев ден се вижда плажа в далечината, споделя певицата в ново видео за Architectural Digest, което е качено в официалната им страница в Youtube.

В дома на звездата няма да забележите твърде много мебели, картини или излишни аксесоари. Всичко е поставено на конкретно място, картините са по-скоро модерни и дори авангардни, пасващи идеално на пространството.

Дневната е уютно декорирана и изглежда удобна. Именно тук Шерцингер релаксира, кани близки и роднини, с които могат да разговарят с часове.

Певицата не крие, че е много тих човек и предпочита да не разкрива твърде много от своя интимен свят, но позволява на камерата да надникне в спалнята и дори в банята на звездата, в която има огромна душ кабина с много мрамор, който е любим на Никол.

Никол е голям почитател на киното, най-вече на мюзикалите.

Ето защо в жилището има голям киносалон, оборудван с всичко необходимо за едно приятно изживяване с приятели и семейство.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

eight − eight =