„Жокера“ предизвика доста полемики заради това, че донякъде оправдава насилието, но пък се очертава като един от хитовете на годината. Всеки ден филмът на Тод Филипс продължава да покорява нови и нови рекорди и „Уорнър“ са повече от доволни от това. Все по-упорито се говори, че Хоакин Финикс може да се завърне в евентуално продължение, но по-важно е как успехът на филма ще се отрази на бъдещите планове на студиото.

А те са съвсем прости: да се правят още филми за супер злодеи, не за супер герои. А следваща в списъка е Отровната Айви. Както вече съобщихме, в момента се разработват няколко проекта, в които ще се вихрят добре познатите ни злодеи на DC. Те всъщност няма да имат за основа комиксите, точно както и „Жокера“, като в главните роли ще видим различни актьори и актриси.

Подготвят се филми за м-р Фрийз и Двуликия, но също и за друг враг на Батман – изкусителната Айви, която раздава смъртоносни целувки. Явно обаче няма да видим само враговете на защитника на Готъм Сити в акция. Вече съобщихме, че един от проектите ще разкаже историята на Лекс Лутър, вечният противник на Супермен.

Идеята за филм за Отровната Айви бе споделена през лятото, като според първоначалната информация в ролята ще бъде чернокожа актриса. Моментално започнаха спекулации коя звезда ще видим в ролята, като повечето коментари бяха свързани с името на Риана. Самата певица впоследствие обяви, че е готова да играе Айви. Дали тя ще бъде заместничката на Ума Търман, изпълнила ролята в един от големите провали на 90-те – „Батман и Робин“?

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви