Когато гледаме видеа на къщите на звездите и предполагаме, че те струват страшно много пари, се оказва, че всъщност изобщо не се и доближаваме до истината с прогнозите си. Най-страхотната къща на мечтите – Бионсе и Джей Зи живеят в нея.

Двойката, изградила своето богатство от продажбите на албуми, турнета по цял свят и много други дейности, наскоро се сдобива с ново семейно имение в Калифорния за скромните 88 милиона долара.

Заемът им от 52,8 милиона долара е финансиран от Goldman Sachs, по информация на Harper’s Bazaar. Накратко, месечните ипотечни плащания на двойката са повече от над 200 000 долара. Това са 200 000 долара на месец, според оценките на The Wall Street Journal.

Това е приблизително 134 пъти повече от средните месечни разходи на американците за ипотеката, застраховката и услугите (1494 долара).

Бионсе и Джей Зи едва ли са единствените знаменитости, които купуват имения и поемат големи парични дългове. Семейство Картър харчат повече от 200 000 долара на месец само за ипотеката, плюс останалите разходи.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви