В края на ноември 2019 г. Бургас ще бъде домакин на две изключително ценни събития насочени към мениджърите от морския град. Те ще бъдат с водещ Пламен Петров от Equinox Partners, който има над 20 години опит в управлението на процеси и екипи, включително за IBM където инициира първата вътрешна коучинг инициатива за България. Събитията са в два последователни дни и са насочени към  бизнес ръководителите, който желаят да работят по-оптимизирано и ефективно.

На 27 ноември от 18:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец Пламен Петров ще представи своята първа книга „Студен душ за мениджъри“.

Четивото е посветено „На мениджърите, които не обвиняват другите за собствените си неуспехи“. Представлява сборник с различни теми от мениджърската практика. Всяка тема е допълнена и доразвита в епизод от популярния подкаст на автора „Сутрешно предаване за мениджъри“ в Spotify. Книгата обхваща обширен набор теми, които подпомагат вникване в разнообразни аспекти на работната проблематика от страна на ръководните служители – допълнени с насоки за разпознаване на спецификите и релевантни реакции с оглед успешното преодоляване и изработване на оптимален работен процес.

Входът за събитието е свободен.

На 28 ноември от 9:30 до 16:30 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец ще се проведе обучение „Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри“ с лектор Пламен Петров.

 Програма на сесията:

Регистрация: 9:30 часа

Начало: 10:00 часа

Кафе пауза : 11:30-11:45 часа

Втора част: 11:45 -13:00 часа

Кафе пауза с кетъринг  : 13:00- 13:45 часа

Трета част: 13:45- 15:00 часа

Кафе пауза: 15:00-15:45 часа

Заключителна част : 15:45-16:30 часа

Тренингът е подходящ за мениджъри на екипи.

Ще бъде изцяло практически, с реални казуси и с реални решения за хората в групата – за повишаване ефективността на комуникацията в екипите, както и за повишаване на ангажираността и мотивацията в работата.

Всички участници в обучението ще получат книгата на лектора „Студен душ за мендижъри“.

Цена за участие в еднодневното обучение: 89.00 лева на участник

Сумата включва сертификат за успешно преминато обучение.

Пламен Петров е управляващ партньор в Екуинокс Партнърс ООД с над 20 години опит в управлението на процеси и екипи.

В последните години на корпоративната си кариера работи за IBM, където инициира първата вътрешна коучинг инициатива за България.

Има MBA от City University оf Seattle и е завършил програмата на Маршал Голдсмит “Stakeholder Centered Coaching”. Води лидерски програми за развитие на ръководители на екипи за клиенти като Google, HP, CEZ, ABB, Latecoere, Strypes, Naxex Technological Development, Nevexis, A Data Pro, Advent, Tymbark Bulgaria, Каменица, Каолин АД и много други.

Създател на популярния подкаст “Сутрешно предаване за мениджъри”, в който представя много теми от мениджърската практика и провокира слушателите да погледнат към себе си и да станат по-добри лидери.

За повече информация и запазване на място за обучение „Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри“ : +359 877 850 001

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 × 4 =