Бургазлията Атанас Божилов се готви за поредното предизвикателство. Наката спечели и задържа колана на професионалната верига в 5-рундов мач, като негов съперник бе титулуваният грък Александрос Мавроматидис. Капитанът на националния ни отбор победи с единодушно съдийско решение.

Сега пред един от най-опитните български кикбоксьори предстои да изиграе нов двубой. Това ще стане на ринга на зрелищната галавечер SENSHI. На 26 октомври от 19 часа в Двореца на културата и спорта във Варна на арената на епичното бойно шоу бургазлията ще се изправи срещу 29-годишния Павел Правашински, шампион по кикбокс на Беларус за 2015 и национален шампион по муай тай за 2017 г. Мачът е по правилата на К-1 в категория до 75 кг. Тази среща ще е и една от ключовите за вечерта.

За 33-годишния ни кикбоксьор качването на професионалния ринг на SENSHI ще е трето. В предходните две издания Наката триумфира с купата.

В бойната карта на SENSHI са включени 12 двубоя. За първи път битките ще бъдат между каратисти и кикбоксьори. В пет от двубоите от програмата ще противопоставят представителите на двата бойни стила в дуел стил фул контакт карате киокушин. Подобни мачове в миналото често са правени в световни турнири и вериги, а възраждането на тази традиция у нас обещава много атракция за феновете на бойните спортове и изкуства.

Други две срещи от програмата на SENSHI 4 ще са по регламента на професионалния кикбокс, стил К-1. Останалите пет срещи ще са по правилника на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, където почти всичко е позволено.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви