Ивет разпусна в Доха на високи скорости и с камили

0
34

В Доха Ивет Лалова разпусна с камили и високи скорости в катарската пустиня.

Лалова се представи най-добре от българските национали, завършвайки на седмо място в спринта на 200 метра. Ивет бе в компанията на съпруга си Симоне Колио и друга наша лекоатлетка Габриела Петрова и треньорът й Атанас Атанасов.

Те прекараха няколко приятни часа, яздейки камили и състезавайки се с бъгита сред пясъците, а по-късно споделиха снимки от преживяванията си в социалните мрежи.

„Радвам се, защото може би опровергах един стериотип, че кариерата на атлета има срок на годност. Споделих вече тайната – да търсиш винаги по-добра версия на себе си. Това означава да се грижиш за себе си, да опознаеш до максимум своето тяло, да работиш и върху мозъка си, върху мислите, мотивацията“, сподели Лалова пред бТВ и добави:

„Видях как останах на крачка от така желания медал, но преосмисляйки нещата след това и давайки си сметка, че колкото по-бързо успея да се справя с това и да го превърна в мотивация, то… Токио ме очаква. Научих, че човек не трябва да си поставя никога граници, не трябва да вярва в предразсъдъци и да слуша, когато го критикуват. Напротив – човек сам гради своята съдба и може да стигне до там, до където иска.“

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here