Блондиките винаги привличат вниманието! Но няма как притежателките на руси коса да не са се питали как могат да акцентират на косата си, без да полагат много усилия.

Обемна и небрежна

Сложете малко стилизант и със сешоар и кръгла четка оформете косата, като завивате кичурите в различни посоки. След това фиксирайте с лак и разрошете с пръсти.

Небрежно кокче

Тук акцентът не е толкова върху самото кокче, колкото върху косата около лицето. Дори и да нямате бретон, оставете кичурите от предната част на косата да се спускат свободно.

Pin-up girl

Пуснете косата и просто завържете шалче на мястото, на което иначе бихте поставили диадема, но без да прибирате косата плътно назад. Нека има няколко кичура пред шалчето.

На свобода!

Небрежната прическа е много лесна. Ако сте сред късметлиите, чиято коса изглежда така по принцип, можете само да фиксирате с лак. В противен случай използвайте пяна, за да намачкате кичурите, след което издухайте със сешоар и фиксирайте с лак, без много да пипате косата.

Шалче вместо ластик

Супер актуална тенденция не само за блондиките, а и по принцип! Разбира се, шалчето няма как да замести ластика. Задължително вържете косата с ластик, а след това го прикрийте с шалчето.

Ниска опашка

За разлика от класическата конска опашка, тук трябва да хванете косата ниско на тила. За да направите прическата по-обемна, издърпайте леко кичурите в горната част на главата. Прикрийте ластика, като около него увиете кичур коса и го фиксирате с фиба.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

four × five =